Komplett badrumsrenovering

Vi kan förse dig med en komplett badrumsrenovering! Det kan vi göra eftersom vi är en totalentreprenör som behärskar flera olika typer av byggrelaterade ärenden. När det kommer till en badrumsrenovering kan vi till exempel hjälpa dig med allt från plattsättning och installation av golvvärme till andra el-relaterade ärenden samt VVS. Vi ger dig helt enkelt ett modernt och fräscht badrum där du och din familj kommer att kunna trivas och spendera mycket tid!

Vi anpassar oss efter dig

Självklart anpassar vi oss alltid efter dig som kund när vi utför en badrumsrenovering eller någon annan typ av byggarbete. Vi ser också till att du kan vara delaktig under byggets gång om du så önskar, detta när det kommer till val av material och liknande faktorer. Det är ditt badrum det handlar om, inte vårt, så självklart är det alltid du som har det sista ordet. Med detta sagt kan vi självklart förse dig med rådgivning och tips om du föredrar det. Oavsett vilket kan du förvänta dig en badrumsrenovering av högsta kvalitet som du kommer att bli mycket nöjd med. Skulle du mot all förmodan inte bli det är det bara att meddela oss så kommer vi att åtgärda det du inte är nöjd med så fort vi kan!

Vi är baserade i Upplands Väsby

Vi är ett företag med bas i Upplands Väsby, Stockholm. Naturligtvis måste inte du själv också vara baserad i just denna del av huvudstadsområdet, utan vi kan hjälpa dig med badrumsrenovering och andra byggtjänster vilken del av Stockholm med omnejd det än gäller. Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver vår hjälp!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify