Badrumsrenovering professionell Solna

Komplett badrumsrenovering

Vi kan förse dig med en komplett badrumsrenovering! Det kan vi göra eftersom vi är en totalentreprenör som behärskar flera olika typer av byggrelaterade tjänster.

När det kommer till en badrumsrenovering kan vi till exempel hjälpa dig med allt från plattsättning och installation av golvvärme till andra el-relaterade ärenden samt VVS. Vi ger dig helt enkelt ett modernt och fräscht badrum där du och din familj kommer att kunna trivas och spendera mycket tid! Hör av dig till oss idag för smidig och personlig service!

Vi skräddarsyr renoveringen efter dina önskemål

Självklart anpassar vi oss alltid efter dig som kund när vi utför en badrumsrenovering eller någon annan typ av byggarbete. Vi ser också till att du kan vara delaktig under byggets gång om du så önskar, detta när det kommer till val av material och liknande områden. Det är ditt badrum det handlar om, inte vårt, så självklart är det alltid du som har det sista ordet. Med detta sagt kan vi gärna förse dig med rådgivning och tips om du föredrar det.

Oavsett vilket kan du förvänta dig en badrumsrenovering av högsta kvalitet som du kommer att bli mycket nöjd med. Skulle du mot all förmodan inte bli det är det bara att meddela oss så kommer vi att åtgärda det du inte är nöjd med så fort vi kan!

Badrumsrenovering kvalitet Solna

Vi erbjuder flera tjänster

Vi är inte bara duktiga på att renovera badrum, vi tillhandahåller även en rad andra tjänster inom bygg. Vi kan bland annat bistå med snickeri och tillbyggnader. Ta kontakt med oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify