Hur kan vi stå dig till tjänst?

Bland de tjänster vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

img

Badrumsrenovering

Har det blivit dags att renovera ditt badrum? Då behöver du bara ta kontakt med oss så kommer vi att förse dig med ett modernt och fräscht sådant som både kommer se ut och kännas som nytt. Vi kan hjälpa dig med alla delar av din badrumsrenovering, inklusive plattsättning, elektriska installationer och VVS.

img

Snickeri

Vi erbjuder även ett stort utbud av snickeritjänster. Våra snickare är både kunniga och erfarna och är alltid mycket noggranna när de arbetar samtidigt som de tar hänsyn till även de allra minsta detaljerna. Vi kan därför förse dig med en förstklassig service när det kommer till detta.

img

Måleri

Ytterligare en typ av tjänster som vi erbjuder är måleritjänster. Det spelar ingen roll om det handlar om invändiga eller utvändiga målningar, våra målare finns här för att hjälpa dig oavsett vilket. Det spelar inte heller någon roll om det handlar om ett stort eller litet måleriarbete, vi tar oss an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar.

img

Elinstallationer

Som vi tidigare varit inne på är vi också ett företag som kan hjälpa dig med elinstallationer. Detta rör sig närmare bestämt om elinstallationer i alla tänkbara typer av lokaler. Även när det gäller detta tar vi oss an uppdrag i flera olika storlekar.