Vilken byggtjänst är du ute efter?

Bland de tjänster vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

services_icon1

Badrumsrenovering

Har det blivit dags att renovera ditt badrum? Då behöver du bara ta kontakt med oss så kommer vi att förse dig med ett modernt och fräscht sådant som både kommer se ut och kännas som nytt. Vi kan hjälpa dig med alla delar av din badrumsrenovering, inklusive plattsättning, elektriska installationer och VVS.

services_icon1

Snickeri

Vi erbjuder även ett stort utbud av snickeritjänster. Våra snickare är både kunniga och erfarna och är alltid mycket noggranna när de arbetar samtidigt som de tar hänsyn till även de allra minsta detaljerna. Vi kan därför förse dig med en förstklassig service när det kommer till detta. Tveka inte på att höra av dig till oss för att berätta mer om dina snickeriplaner!

services_icon1.png

Bygg

Vi är experter inom flera områden av bygg, inte bara badrumsrenoveringar. Vi kan bland annat hjälpa dig att göra om köket eller sovrummet. När du tar kontakt med oss kan du berätta mer om vad du vill ha ombyggt så lägger vi sedan upp en projektplan som överensstämmer med dina idéer.

services_icon1

Tillbyggnad

Oss kan du även vända dig till för olika typer av tillbyggnader. Det kan till exempel handla om att bygga en ny altan eller en pool på tomten. Med vår breda erfarenhet och vassa kompetens kan vi ge dig en tillbyggnad av toppklass!