Badrumsrenovering ROT Solna

ABA Bygg & Renovering AB

Välkommen till ABA Bygg & Renovering AB! Vi är företaget för dig som vill bygga om eller bygga nytt och är mån om att projektet håller högsta tänkbara kvalitet. Vi är ett erfaret företag som startades redan 2010. Samtliga hantverkare i vårt team har utöver sin erfarenhet även relevant utbildning och ett flertal byggrelaterade certifikat.

Oss på ABA Bygg & Renovering AB kan du bland annat vända dig till för att få ett nytt badrum, en ny altan eller ett nyrenoverat kök. Vi är experter på det mesta inom bygg så tveka inte på att kontakta oss när du vill anlita ett pålitligt byggföretag!

Vi hjälper dig med alla delar av ditt byggprojekt

Vi på ABA Bygg & Renovering AB kan hjälpa dig med alla delar av ditt byggprojekt. Genom att anlita oss som totalentreprenör räcker det att bara ha kontakt med oss istället för att samordna och planera med flera olika aktörer. Det är något som underlättar mycket och gör det lättare för dig att hålla dig insatt i projektets gång. Med oss blir det helt enkelt roligt istället för stressigt att få nybyggt! 

Badrumsrenovering i Solna

Vår adress

Vi på ABA Bygg & Renovering AB är ett Solnabaserat företag som har vår adress på Hagalundsgatan 8. Vi vänder oss dock till kunder i hela Stockholmsområdet, så tveka inte på att höra av dig till oss, var du än befinner dig i staden!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify